3.9.2007

LAPLAND MAGAZINE - SPONSORED BY LUHTA ?

Eikö kansi houkuttelekin ostamaan kyseisen Lapland -lehden? Todellakin! Aloitin viikkoni tavalliseen tapaan aamupalalla Hämeenkadun Coffee Housessa (S I L V E Rin aamupalaan kuuluu croissant creme bonjour -levitteellä ja mozzarellaa väliin).

Olen ollut tietoinen tästä lehdestä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun ostin sen. Lehti käsittelee matkailua, urheilua, muotia ja designia. Aloin lukemaan lehteä aamupalan lomassa. En päässyt kannesta pitemmälle, kun ensimmäinen huvittava asia tuli eteen.

Lapland -lehti elää mainoksilla. Tämä on ymmärrettävää, jos lehteä painetaan sekä venäjänkielellä että kiinankielellä. Mutta tuo sponsored by Luhta -tarra on kyllä aika korni.

Ja sponsorin olisi voinut huomata heti seuraavilla viidellä aukeamalla:


Lehti saa plussaa mahtavista muotikuvista. Future of Fashion 2008 A Space Odyssey -kuvat on ottanut Kira Gluschkoff ja stylistina on toiminut Nina Nuorivaara. Kyseiset muotikuvat ovat erittäin uskaliaita ja poikkeavat rikkailla rekvisiitan käytöillä suomalaisista muotikuvista.
Yllä olevan vaatteen valmistajaa ei ole vaikea arvata... =)

...sama vaate toistuu pari sivua myöhemmin... alan miettimään kyllä, että on tainut olla vaativa sponsorointi sopimus... En ainakaan luule, että Luhdalta olisi vaatteet loppu...

Ja kun on kyse muotikuvista ja vaatteista, taitaa olla aika paha moka laittaa sama vaate kahteen kertaan näytille!

Seuraava numero ilmestyy helmikuussa 2008. Saamme silloin tutustua kesäiseen Lappiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä näkee, että Suomessakin saadaan aikaan hyvää jälkeä, kun joku maksaa laskun. Muoti tarvitsee pääomaa - Vogue maksoi Anna Wintourin Concordematkat, mutta lehti on nykyisin kannattavampi kuin koskaan.

Mutta - silti tämä on edelleen piiri-pieni-pyörii-bisnestä: Heti jos jotain uutta tulee alalle, rouvakerho napisee ja protektionismi jyllää. Onneksi uuden aallon kotimaiset osaajat jo astuvat ulkomaisille areenoille (IVANA, Santanen, Tuomas Laitinen).