18.9.2007

FASHION GUIDE FOR MEN

L'UOMO VOGUE hemmottelee taas miehiä tyylioppaallaan! Miesten pukeutuminen on jaettu 4 osaan Fall Winter 2007/08 oppaassa. Kategoriat ovat Formal, Evening, Leisure ja Sport.

Seuraavaksi poimin jokaisesta kategoriasta mielenkiintoisemmat tyylit. Ensimmäisenä Formal - Camel:

Mies voi pukeutua kamelinruskeaan kengistä kelloon. Yläpuolella erilaisia laukkuja, joita voi hyvällä itsetunnolla yhdistää myös tummaan/mustaan asuun. Alapuolella kamelinruskean erisävyisiä takkeja Jean Paul Gaultierilta ja Valentinolta.


Evening - Fur:

Talja-tyyppiset ja turkis-kankaat vaatteissa tuovat erityistä hohdokkuutta ja glamouria vaatteisiin. Alapuolella Guccin, D&G ja Yves Saint Laurentin omat näkemykset, mihin karvaa laitetaan!

Leisure- Uniform

Sotilaallisuus näyttää olevan aina pinnalla, mutta uniformu-tyyppiset takit tuovat miehekästä ryhtiä ulkonäköön. Uniform - meininkiä saa asuun laittamalla jalkaan esimerkiksi nilkkurit tai pitkävartisemmat kengät. Alapuolella kättä lipalle vievät Burberry Prorsum ja Dior Homme.



Sport - Motorbiker:

Monet julkkiset, sekä naiset ja miehet, ovat kunnostautuneet syksyyn laittamalla prätkätakin päälle. Tyyliä näyttävät Daks ja Dsquared2.


Catwalk kuvat men.style.com ja gqstyle.com

Ei kommentteja: