12.9.2007

EROTU TRENSSITAKILLA !

Viime viikonloppu vietettiin siis Helsingissä. Oltiin aamupalalla Espalla ja siinä syödessä huomattiin, että useimmilla miehillä oli päällään musta trenssitakki. Tai sitten sama mies käveli koko ajan ohitse. =) Näillä useimmilla miehillä oli siis musta trenssitakki, tummat farkut, kävelykengät ja musta tai valkoinen paita päällään. Trenssitakista saa paljon irti, kun esimerkiksi vaihtaa kävelykengistä tossuihin ja lisäilee accessoreita.

Yleinen suomalainen mies ostaa sen tumman takin kaupasta. Ja mikä sen parasta, kun lisää väriä jollakin sesongin tehostevärillä. Itse kannatan tänä syksynä keltaista tai lilaa! Aionkin ottaa kaiken irti omasta tumman sinisestä Dieselin trenssitakista tänä syksynä.

Jokaisen miehen kaapista pitäisi löytyä istuva valkoinen kauluspaita. Valkoinen antaa paljon enemmän väriä ja eloa tummaan trenssitakkiin. Yhdistämällä valkoisen kauluspaidan kanssa neuleita ja kravatteja, saadaan asusta vielä eloisampi. Näin myös saat omannäköisesi asun. Aion itse käyttää valkoisen kauluspaidan kanssa pilkullista ja ohutta lilaa kravattia. Käytän paljon trenssitakkia myös auki, jolloin laitan vyön takaa kiinni. Tällöin erilaiset ja eriväriset huivit ovat hyvä esimerkki kuinka saadaan enemmän väriä tummaan trenssitakkiin.

Trenssitakista saa myös rennomman vaihtamalla kävelykengät tossuihin. Tiukkojen farkkujen sijasta voi pukea päälleen väljemmät farkut. Loppusilauksen rentoon lookiin saa laittamalla vaikka keltaisen pipon päähän!

Trenssitakki Diesel
Pilkullinen kravatti Basile ja lila Filippa K
Huivi H&M

..täytyypä nyt avata chileläinen Vina Leyda Carmenere...tämä oli 100. postaus! YEAH!

5 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Haastoin sut blogosfääriä kiertävään meemiin. Ohjeet löytyy blogistani! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 100. postauksesta! Luen sun blogia aika usein, mutta jostain syystä en vaan ikinä tuu kommentoineeksi. Kirjoitat hyvin ja hyvistä aiheista, koska jopa itse tyttönä saan tästä oikeesti jotain irtikin. :> Niin ja tykkään tyylistäsi, hienoo että edes jotkut miehet uskaltaa vähän kokeilla erilaisia juttuja.

S I L V E R kirjoitti...

Minttu:

Katsotaanpa haaste! =)

S:

Kiitoksia paljon kommentistasi! Olen paljon miettinyt muotiblogin kirjoittamista näin miespuolisena. Legendaarisen kuukausiliitteen myötä olen vielä enemmän miettinyt muotiblogia miehen näkökulmasta. On totta, että kirjoitan muotiblogia teini-tyttöjen valtakunnassa! Kun teini-tyttö saa sen 30 kommenttia päivässä, saan viikossa sen yhden! Mutta kirjoitan blogiani itselleni ja lopputyötä varten. Se, että joku lukee blogiani ja saa siitä jotain, on vaan rikkautta ja kallista sellaista! = )

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikeastiko lisäät tuollaisen huivin takkiisi? Ja ihan oikeastiko ihmettelet, että miksi muut miehet eivät tee samoin?

Joo ja "accessoreita" on siis suomeksi asusteita.

Kerrottakoon vielä, että kaikki miehet eivät myöskään käytä tossuja. Ja hyvä niin.

S I L V E R kirjoitti...

Anonyymi:

Kyllä! Lisään kyllä tuollaisen huivin takkini kanssa, jos olen sellaisella päällä! Ja olet ymmärtänyt väärin! En odota, että miehet tekisivät samallalailla. Tämä oli postaus siitä ja esimerkkejä, miten voit erottua, kun kaikilla on samanlainen takki! Jotkut eivät halua näyttää samanlaisilta kadulla!

Kaikki eivät todellakaan käytä tossuja! Hyvä niin! Otin vaan sen esimerkin esille, jotta ihmiset saisivat myös rennomman tyylin, jos haluavat sitä kokeilla!