2.9.2007

HORSEDELICIOUS!

Kun Madonna (alla) ja Dsquared2 (viereinen kuva) tekivät sen tällä tyylillä noin vuosi sitten, Suomi seuraa perässä vasta nyt! Uusin Trendi -lehti ottaa inspiraatiota hevosista 56 tyyliavainta -jutussa.

Internet on yksi syy miksi trendien ennakointia pitää tehdä. Luulisi jo, että trendit ja muoti-ilmiöt kulkisivat nopeammin tänne Suomeen. Ja mikä sen parasta, muotiblogit ovat osa edelläkävijyyttä. Bloggaajat seuraavat trendejä, muotia ja ilmiöitä erilaisista lähteistä ja kirjoittavat niistä blogeihinsa.

Muotiblogin pitäminen on myös kannattavaa. Uskon ainakin niin! Web 2.0 ongelmana tulee olemaan se, että ansaintalogiikka kääntyy päälaelleen. Yritykset ja firmat mainostavat tuotteitaan esimerkiksi irc-galleriassa. Siellä käy päivittäin paljon ihmisiä. Ongelma on vaan se, että ihmiset eivät jää sinne kuluttumaan aikaa. Tällöin myös mainostajan "tyrkkymainos" ei saa tarpeeksi huomiota. Missä ihmiset sitten viihtyvät? Blogeissa ja itsetuotetuissa yhteisöissä. Ja kohderyhmä on erittäin tarkasti kohdennettavissa! Luulenpa niin, että firmat ja yritykset alkavat kohta kolkuttelemaan yksityisten pitämiä blogeja ja yhteisöjä!





Mutta asiasta mikroaaltouuniin ja takaisin hevosiin....innostuin myös ottamaan ohjat käsiini eilen illalla, kun oli tarkoitus lähteä drinkille hyvien ystävien kanssa. Tässä tulos:


Valkoinen kauluspaita H&M
Musta liivi Jack & Jones
Bäkit/pillit farkut Lee Jeans
Ruskea vyö Dsquared2
Satiininen nauha ompelukaupasta

Kuva men.style.com

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mielettömän hieno tuo asu!

Anonyymi kirjoitti...

Yee-ha! Hyvältä näyttää, kun sen tekee tyylillä ja kun asun osaa kantaa. :)

Frei kirjoitti...

Nå ei oo mitään uutta että Suomessa ollaan aikaansa jäljessä... mutta "muotilehdeltä" kyllä kieltämättä erittäin jälkeen jäänyttä!

Mulle kylläkin ratsastusmuodista ekana mieleen Gaultierin eka mallisto Hermésille syksyllä 2004! Sen kokoelman jälkeen ei ole oikein ratsastusmuoti napannut...

Dazed and confused kirjoitti...

Ratastuksesta inspiraationsa saaneeita mallistoja tuntuu näkyvän joka syksy, tai pari viimesitä ainakin.

Mitä mainostamiseen blogeissa tulee niin ruotsin puolella tämä on aika yleistä, ja blogit nettoavat ihan kivasti rahaa. Tämän tutkimuksen mukaan(http://dinapengar.se/Avdelningar/Artikel.aspx?ArticleId=2007\08\21\12022&from=dise&id=9)
esimerkiksi tämä (http://rar.tjejsajten.se/) suosittu ruotsalainen blogi voisi tienata 2,5 miljoonaa kruunua vuodessa mainoksilla.