10.9.2007

IT´S A MAN BAG !

Uudessa City -lehdessä 17/2007 on loistava juttu miesten käsilaukuista! Itse olen aina kutsunut miesten käsilaukkua man bag -nimellä. Nimi on tyylikäs ja miehekäs.

Omiin luottokamoihini kuuluvat Tiger of Swedenin laukut, jotka ovat ostettu raumalaisesta Busstop -liikkeestä. Seuraavaksi haluaisin enemmän laatikkomaisen kiiltävällä nahalla olevan laukun.

Artikkelissa myös puututaan miesten käsilaukkuihin ja niiden käyttöön ravintoloissa.

En useinkaan lähde man bagini kanssa yökerhoon. Ja jos joskus se sattuu olemaan mukana, jätän sen narikkaan! Huomasin kyllä kesäaikaan, että usein päivät menivät nopeasti, jolloin tyyliin suoraan rannalta lähti kerhoilemaan. Mutta ns. pystybaareissa luulisi portsareiden olevan vähän suopeampia laukkujen suhteen. Jos naisetkin saavat pitää laukkua mukana, miksi eivät miehetkin? Ei se laukku ole siellä sen takia mukana, että sinne tunkisi tyyliin baarijakkaran!

Muutenkin olen saanut tapella yhdessä tietyssä tamperelaisessa ravintolassa siitä, mitä saan laittaa päälle! Dresscodet ovat järkeviä, mutta jos niistä ei ole mitän ilmoitusta missään, saavat kyllä ohjeet jäädä roskikseen. Eivät narikkaihmiset voi kertoa sinulle narikassa, mitä saat laittaa päälle, kun siitä ei ole missään ilmoitusta!

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

minullekin kelpaisivat nuo kuvan laukut !

Frei kirjoitti...

Samalla periaatteella on allekirjoittaneen veli jättänyt tietyt Turkulaiset baarit boikottiin. Varsinaista kaksinaismoralismia sallia naisten käsilaukut muttei miesten "mansbagit" - ja mikä on niin tärkeää siinä naistenkaan väskyssä ettei sitä voisi narikkaan jättää? Tästä saisi taas mukavan aasinsillan siihen väskyjen sisältöön... Meikäläinen ei baarissa tarvitse käyttöönsä kuin pakkikortin/rahaa ja sen narikkalapun. Piste. Ne menee mukavasti housun taskuissa, eikä tarvii pelätä että väsky unohtuu johonkin pimeään nurkkaa, tanssilattialle, vessaan jne. Nykyään ei onneksi tarvii enää pelätä että joku tumppaisi myrkkykeppinsä siihen (Tätäkin tapahtunut, jonka tuloksena vetskari suli kiinni - narikasta onneksi löytyi pihdit joilla saatiin revittyä sen verta reikää että saatiin se narikkalappu ulos!), mutta edelleenkin on riskinä saada uus verhoilu toisten juomista...

S I L V E R kirjoitti...

Joo, kyllä sen laukun jättää mielellään narikkaan, jottei humalaiset ihmiset kaatele satojen eurojen laukuille olutta!

Olen saanut kyllä aiwan mielettömiä neuvoja tuossa kyseisessä ravintolassa ja vielä narikka ihmisiltä! "Tuolla voisi kuristaa jonkun!" "Tuo paita on päällystakki!" "Tuo paita on vaimontappaja paita!" Kiinnittäisi enemmän huomiota minkälaisissa pikkupikkutopeissaan tytöt tulevat baariin!?!

Jos meidän "kuningas" ravintoloitsiamme haluaa, että hänen ravintolansa ovat tyylikkäitä, joissa trendikkäät ihmiset käyvät, älä tee mitn ihmeellisiä dresscodeja, joista vain henkilökunta tietää!! Ja ainoastaan miehille! Aivan mieletöntä pyytää asiakasta menemään kotiin vaihtamaan vaatetta JO ollessaan sisällä!

Dazed and confused kirjoitti...

Olen saanut sellaisen kuvan että sä olet yleensä tyylillä pukeutunut, joten ehkäpä portsarit eivät vain ole ymärrtäneet sun asuvalintoja ja pitäneet niitä epäsovinnaisina.

Niin laukku on kyllä hyvä jättää narikkaan ihan sen vuoksi että ei joku muu pilaisi sitä juomillaan.

Mulla on menny valitettavan paljon ei pestäviä vaatteita pilalle kun olen ne tyhmyyksissäni laittanu päälle baariin. Aina joku kuitenkin onnistuu kaatamaan lasinsa täytteet mun päälle.

S I L V E R kirjoitti...

Jenni:

Noh, mun päällä ei ainakaan näe lenkkäreita tai tosi rikkinäisiä housuja. Saatikaan sitten Suomen Leijonalla varustettua kolitsia, mikä on väsätty hihattomaksi.

Lensin tuolta ravintolasta ulos kerran, kun minulla oli väljä hihaton ja Diorin henkeselit. En kumminkaan näyttänyt vaimonhakkaajalta, mutta ovea mulle näytettiin!

Luulin, että portsareilla on mua kohtaan jotain vastaan, mutta kuulin erään samantapaisen jutun:
Eräs jätkä meni kyseiseen ravintolaan. Narikka-ihminen kertoi, ettei hyväksy tuota hihatonta ravintolaan. Jätkällä oli vaihtoehtoina ovi tai sitten joku henkilökunnan paita!

Anonyymi kirjoitti...

No jessh joku henkilökunnan paita x) mielummin ovi siinä tapauksessa.. mutta olet ihan oikeassa tässä asiassa että miehiä sorsitaan, sekä laukkuasiassa mutta myös hattuasiassa. Tuttavapiirissä monikin käyttää kivoja hattuja (ei lippiksiä siis) niin ei kelpaa tähän kyseiseen ravintolaan. En ole tiennytkään että hihattomastakin vingutaan :O