3.9.2007

HUGO BOSS KENGÄT + TAKKI ? = PERFECT MATCH

Aloin pari päivää sitten kunnostamaan kenkiäni. Kenkälaatikoiden alta löysin pari vuotta sitten ostamani Hugo Bossin pitkät saappaat. Kengät on ostettu helsinkiläisestä Seven -kaupasta (kaupan merkkejä esim. Calvin Klein, Dsquared2).

Pidän kengistä yli kaiken! Saappaat ovat hyvät jalassa eikä samanlaisia tule hevillä vastaan. Pidin saappaiden kanssa polvien yläpuolelle ulottuvaa mustaa merimiestakkia viime talvena. Uskon, että niin pitkä takki täytyy vaihtaa lyhyempään ja päivittää se tähän sesonkiin. Päivittäminen tähän sesonkiin antaa anteeksi sen, että saappaat eivät ole niin muodissa enään! =)

Takki voisi ulottua vähän vyötärön alle? Siinä voisi olla kaksi nappi rivistöä? Musta tai tumman sininen..ei tumman sinistä..Musta! Tässä Burberry Prorsumin ehdokkaita:

Ensimmäinen takki on vähän liian väljä. Toinen takki voisi toimia, mutta se on aika pitkä. Vyö juttu kyllä olisi tätä sesonkia, joten lämpenen kyllä noinkin pitkälle takille. Kolmas takki saa kyllä pisteet kotiin jämäkkyydellään ja pituudellaan. Takki pitää olla kyllä musta. Takin kaulukset voisivat olla kumminkin korkeammat miettien Suomen talvea. Ja jos löytäisi vielä takin, missä olisi kaksi halkiota takana.

Kovat ovat vaatimukset, mutta kuun lopussa lähdetään Tukholmaan. Jääköön takin ostos odottamaan matkaa!

Kuvat men.style.com

Ei kommentteja: