22.9.2007

GUCCILICIOUS JEWELLERY

Olen ollut lähiaikoina erittäin viehättynyt kaikesta kimaltavasta! En käytä kumminkaan sormuksia tai kaulakoruja. Ehkä olen enemmänkin kiinnostunut siitä, miten asuja voi "värittää" koruilla. Ehkä olen saanut kipinän tästä ostoksesta tai tästä korusta.

Gucci julkaisi hiljattain uuden Fine Jewellery malliston. Mallisto on suunnattu naisille, mutta kyllä sieltä löytyy jotakin miehillekin (esim. toinen kuva).

Ja seuraavaksi Drew Barrymore näyttää, miten tienataan tuhansia imemällä sormea Guccin Fine Jewellery -mainoskampanjassa. Barrymore näyttää kyllä hyvälle ja seksikkäälle! ..taitaa jalokivet saada kaikki naiset käyttäytämään tällä tavoin! Ladies, Am I Right ? =)

Kuvat gucci.com

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Drew näyttää siltä kuin olisi saamassa orgasmin.

Dazed and confused kirjoitti...

Oho, en ole ennen pitänyt Drewiä mitenkään hottina, mutta tossa mainoksessa oli kaikki värit kohdallaan jne, joten hän näytti todella hyvältä!

Sanoisin että avain korujen, laukkujen ja kenkien suosioon on se, että ne sopivat kenelle tahansa. Ne eivät laita paljonkaan vaatimuksia vartalolle. Niin ja tuodaanhaan näitä enemmän esille kaikissa kampanjoissa.

S I L V E R kirjoitti...

Jenni:

Drew on jännä, koska hänessä kyllä piilee sellaista sisäistä hehkua ja seksikkyyttä. Enemmänkin Drewsta on tullut sellainen poikatyttö -fiilis! Hehkuuhan tyttönen myös Charlien Enkelit leffoissa!

Milja kirjoitti...

Olipa kummallinen kolmiminuuttinen. Värit ovat kyllä kohdallaan ja tykkään tuosta töksähtelevästä yleiskuvasta, niin kuvauksessa, liikkeissä kuin musiikissakin. Rytmi toimii!

Drew sen sijaan on jostain käsittämättömästä syystä minusta aina jollain tapaa vastemielinen. En osaa sanoa yhtään miksi, mutta tunteeni menevät aina negatiivisen puolelle, kun on Barrymoren tytöstä kyse.

S I L V E R kirjoitti...

Vendeta:

Joo, ihan ihmeellinen olo clipin jälkeen. Jotenkin lumoutunut ja rauhallinen olotila. Olen varmaankin katsonut kyseisen clipin 15 kertaa ja vielä se saa aikaan kylmänväreitä.

Lily kirjoitti...

Jep, vähempikin jalometallien määrä saa ainakin minut kiemurtelemaan tyytyväisyydestä. Siihen jos lisätään vielä shamppanja niin voilà, valmista kauraa.. :D