26.11.2007

ADIDAS SPRING 2008

Kuka yrittää saada golfpalloa pellen suuhun Stellan vaatteissa? Kuka palaa kouluun kiiltävässä verkkaripuvussa? Kuka kaivaa kuopan maahan takilleen ja odottaa sen maatuvan? Tätä on adidaksen kesä 2008!
Kävin lauantaina katsomassa adidaksen ensi kesän mallistot ja trendit. Paikkana toimi Miltton Oy showroom Helsingissä.

En ole kovinkaan urheiluvaatteiden suurihailija. Täytyy kyllä myöntää, että kiinnostuin enemmän nähtyäni adidaksen mallistot. Olin enemmän kiinnostunut kyseisestä firmasta ja siitä mitä he ovat tekemässä ja luomassa. Erityisesti siitä, miten he ottavat suomalaiset muotibloggaajat huomioon! Enemmän voit lukea tästä asiasta täältä.

Vieraileminen showroomissa oli antoisa: uusia tuttavuuksia (verkoistoitukaa!!), lookbookkeja, lehdistötiedotteita ja "aamupalaa"!


"adidas Originalson kevät/kesä08 -mallisto käsittää valikoiman yksilöllisiä ja omaperäisiä tuotteita, jotka kertovat tarinaa adidaksen historiasta viimeisempiin trendeihin yhdistettynä. Kauden pääteemoina ovat adidas Grün, Handbags for feet, Originals Games, Tournament Edition, Sounds of the city ja Respect M.E. (=Missy Elliotin mallisto)..jotka ovat saaneet vaikutteita musiikista, kulttuurista ja ympäristöstä, urheilua unohtamatta."

Lehdistötiedote


Kengissä tulivat hyvin esille ensi kesän trendinä olevat värit. Kengät loistivat väreissään ja antoivat vahvan katumuoti -inspiraation. Kengissä näkyi myös erityisen paljon Original Games -mallisto, joka on suunniteltu antamaan kunniaa tuleville Pekingin olympialaisille. Kenkien esillepano näytti yllättävän tutulta. En kumminkaan ota siihen enempää kantaa.

adidaksen naisten mallistossa olivat mielenkiintoiset kengät. adidas panostaa naisten mallistossaan fyysiseen joogaan. Yllä olevassa kuvassa nähdään Hatha Ballerina -kengät. Techfit yoga -mallisto lupaakin, että tuotteet erottuvat monista muista jooga-mallistoista kevyellä ja funktionaalisella lycra-materiaalillaan. Tuotteissa korostuvat myös puhtaat ja yksinkertaiset linjat sekä voimakkaat värit.
Ihastuin adidas Grün mallistoon (yllä oleva kuva). Kyseinen mallisto on hakenut inspiraation vallitsevasta ekotrendistä ja perustuu luonnonvarojen säästeliääseen käyttöön. Mallistossa on kolme pääelementtiä made from, recycled, ja reground. Alla oleva tuote on maatuva. Itse en kyllä lähtisi kokeilemaan maatuuko takki vai ei!

Toisena mielenkiintoisena asiana oli adidas by Stella McCartney kevät/kesä 2008 -mallisto. Naiset voivat huokaista helpotuksesta, että (mini)golfpallo menee tyylikkäästi pellen suuhun ensi kesänä design-vaatteissa. =)

Seitsemäs adidas by Stella McCartney -mallisto kattaa monipuolisia ja kestäviä vaatteita kaikenlaiseen urheiluun. Värit lainehtivat harmaasta beigeen, joita väritetään keltaisella ja sinisellä.Yllä oleva paita oli suosikkini Stellan mallistossa. Isot napit ja ylisuuret hihat loivat naisellisuutta ja trendikkyyttä uudenlaiseen golfpaitaan.

Ja päivän kohokohta.. Oih, niitä aikoja..

Kukapa ei olisi pitänyt tuollaisia "verkkaritakkeja" koulussa tai jopa luokkakuvissa. Haalentuneet väri ja leikkaukset luovat niin peruskoulu fiiliksen. Kyseiset vaatteet ovat "rumia", jolloin ne ylittävät sen rajan, jolloin ne ovat trendikkäitä! Kyseisestä aiheesta puhuimme paljon Milttonin työntekijöiden kanssa. Tälläisiä vaatteita löytyi monia muitakin mallistosta.

Oli erittäin mukava vierailla Milttonin showroomissa katsomassa adidaksen ensi kesän mallistoja. Kiitos siitä Milttonin ihanille tytöille, Lotalle ja Miialle!

Loppukevennys:

Aamulla eräs neiti jo tiedusteli showroomin syötävä -antimista. Tässä vastaus: MMM..maistui! Cocktail-leipiä, salaatteja ja hyvää kahvia! Maistuis varmaan sullekin?


Sori, Jei.. kuva vähän tärähti, kun himo ruokiin oli niin suuri! =)

8 kommenttia:

Jenna Kämäräinen kirjoitti...

Ai jai, onkos noi mustat lenkkarit, joissa on sateenkaariraidat, naisille vai miehille? Joka tapauksessa, mulle vois lähettää yhdet pressikappaleet, kiitos! Aleksi ottaa ne varsin mielellään, jos ne sattuu olemaan miesten ;) Ja pöperöistä: olis maistunut mullekin, ehkä ensi kerralla :) (Ei mua oikeesti muoti kiinnosta, pidän muotiblogia ihan vaan ilmaisen ruuan toivossa!)

S I L V E R kirjoitti...

Jenna:

Mustat lenkkarit taisi olla ihan unisex-mallit! En saanut mitään pressikappaleita! Mahtavia lookbookkeja ja adidaksen kantokassin!

Hei, perustetaan blogi: "kissanristiäisten tarjottavat - ristiäisista juhlagaaloihin"

Jenna Kämäräinen kirjoitti...

Kantokassin! Adidaksen kantokassin! EIkä! Mä kans! :) Oliko hieno? :)

Loistavaa, meidän blogilla on jo ytimekäs nimi, enää tarvitaan blogipohja ja paaaljon ilmaisen ruuan tapahtumia. Kutsuja vaan ihmiset tulemaan!

S I L V E R kirjoitti...

Jenna:
Se kassi näkyy tuossa ensimmäisessä kuvassa! Kirkkaan sininen! Siellä oli sisällä kaikki lookbookit ja cd:t ja lehditötiedotteet!

Anonyymi kirjoitti...

uuh... missä on kuvat Missyn vaatteista? meitsii kuumottaa ne gangsta-asenteella kuorrutetut pikkasen yli vedetyt retkut!

S I L V E R kirjoitti...

Jönssi:

Noh, ne jäi ottamatta! Siellä ei loppujen lopuksi ollut mitään oikein räväkkää, joka olisi ollut mielenkiintoista. Jotkut tossut taisi olla aika käheet!

Frei kirjoitti...

Pitikin googlata että mitäs materiaalia nuo "grün" vaatteet ovat... infoa en toistaiseksi löytänyt kuin saksaksi! Sen verta kummiskin ymmärsin jo ilman sanakirjaakin, että vaatteet koostuvat luonnonmateriaaleista (ei yllätys, kaikki puhtaat luonnonmateriaalit maatuvat) kuten juutti, bambu, korkki (oisko kengänpohjiin?)... Kuulostaa joka tapauksessa erittäin mielenkintoiselta - jopa ihmiselle joka on niin epäurheilullinen kuin vain voi olla! :D

S I L V E R kirjoitti...

Frei:

Ei tuossa lehdistötiedotteessakaan ole kerrottu materiaaleista sen enempää. Ainoastaan, että kaikki tuotteet on valmistettu joko luonnonmateriaaleista tai kierrätetyistä materiaaleista.

Kiinnostuin itsekin grün-vaatteista, vaikka en ole kovinkaan urheilullinen