27.11.2007

URBAN VIEW - TRENDIENNUSTEITA SUOMEEN

"..is the leading distributor of trend forecasts, fashion & design magazines and colour systems in Finland and Estonia."

urbanview.net

Ennen Mode Galleryna tunnettu Urban View toimii saksalaisen mode...informationin agenttina (tulikohan oikea määrä pisteitä?) Suomessa ja Virossa. Urban View välittää noin 20:n eri trenditoimiston tuotteita sekä muoti- ja muotoilualojen lehtiä. Yrityksen valikoimista löytyy myös värijärjestelmiä ja printtikirjoja suunnittelutyön, ostojen ja markkinoinnin tueksi. mode...informationin tuotteita myydään yli 80 maassa.

Urban View -yrityksen asiakkaita ovat vaatetus-, sisustus- ja muotoilualojen yrityksiä, painotaloja sekä mainos- ja viestintätoimistoja. Yritys järjestää myös trendeihin liittyviä tapahtumia ja seminaareja.

Pääasiallisesti Helsingin Punavuoressa toimivan yrityksen omistaa nykyään Antti Rimminen ja Helena Manninen.

Urban View edustaa Suomessa 4 ulkomaalaista trenditoimistoja esimerkiksi Trendstop -toimistoa. Viime kesän Lontoon reissullani tapasin Trendstopin edustajan ja hän vei minut mode...informationin showromiin. Kuvia ei siellä saanut ottaa, mutta mukaani sain tämän katalogin.
Trendiennusteiden bisnes on kyllä suurta ja monipuolista. Katalogista näkee, että "ennusteita" on häistä jalkineisiin. Tuon katalogin mukana tuli myös hinnasto... whoop-di-duu! Kuvassa näkyvä Collezioni (kattaa yhden sesongin) maksaa Akateemisessa lähes 50 €!

Trendiennustekirjat kiinnostavat minua paljon ja erityisesti niiden tekeminen sekä työstäminen. Tähän asiaan panostan myös lopputyössäni, joka valmistuu ensi kevääksi!

Urban View kuva urbanview.net

Ei kommentteja: