22.11.2007

WHAT´S HOT RIGHT NOW?

Musiikkivideoista voi ammentaa paljon erilaisia asioita. Itse ammennan vaikutteita omaan pukeutumiseeni. Jos jokin vaate/tyyli näyttää hyvälle, otan vaikutteita siitä. Täytyy vaan muistaa oman tyylin rajat!

Olen paljon puhunut trendien ennakoimisesta ja musiikkivideoista. Musiikkivideot toimivat yhtenä osana trendien välittäjinä! Trendien välittäjiin voidaan lukea lehdet, valokuvat, artistit, näyttelijät jne. Mielestäni nämä edellä mainitut eivät ole kumminkaan "trendsettereitä", jota aina kuulee käytettävän. "Trendsetter" sanalle on keksitty tarkoitus, kun loppujen lopuksi se ei tarkoita ja kerro mitään! Omasta kokemuksesta voin kertoa myös, että trendien ja muodin ammattilaiset eivät halua kutsua itseään tai tulla kutsutuksi "trendsettereiksi".

Esittelen 3 mahtavaa videota Armand Van Heldenilta, M.I.A.lta ja Adam Tenstalta. Kaikilla näillä on jotain yhteistä - neonvärit!

Armand Van Helden - I Want Your Soul



M.I.A. - Jimmy



Adam Tensta: My Cool



Omaa "neoncolourmy80´sstylelet´sgrooveitbejbe" -tyyliä voi aloittaa rakentamaan H&M:lta.

Koskikeskuksen Pro´Spot tarjoilee myös väriä ja "pikseliprintti"-vaatteita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoi beebe! Mulla näkyy vaan kaks kyssärimerkkii ton h&m vinkin jälkeen. Höh. Katselen macilta, voi kyllä johtua siitäkin...

Anonyymi kirjoitti...

Ei näy toi kuva : < Mut mahtava blogi, jatka samaan malliin! (: