4.11.2007

OH MY...FACEBOOK!

facebook on muotia. On trendikästä olla facebookissa. Mark Zuckerberg on lyönyt lapionsa hopeakaivokseen. Siitä kertoo 40 miljoonaa käyttäjää (tilasto syyskuussa 2007).

facebook on minulle business irc-galleria. facebookia on turha edes verrata irc-galleriaan, mutta se on hyvä luonnehdinta tälle yhteisösivustolle.

facebook on minulle parhaimmillaan verkostoitumista. Opettajani huokaisee tässä kohtaa helpotuksesta, että oppi on mennyt perille! facebook on parhaimmillaan osoite ja puhelinmuistio! Ja facebook on hyvä syy pomolle, kun hän utelee miksi olet netissä työaikana! Kerrot vaan, että verkostoidut ja haet uusia asiakkaita! Online is your friend...or foe. =)

Jokainen on varmaan myös joutunut siihen tilanteeseen, että huomaa jättäneensä yhteydenpidot vanhoihin ystäviin ja tuttuihin. Olen huomannut sen, että facebookin kautta on helppoa lähettää viestejä ala-asteen ystäville!

facebookissa on helppoa saada ystäviä. Omat kriteerini ystäväksi hyväksytyksi ovat vahva kädenpuristus ja keskustelua kyseisen ihmisen kanssa.

facebookiin jää kiinni. Minulle on ihan normaalia, että istun facebookissa ja juon aamukahviani sen pari tuntia!

Olin viikko sitten ystävieni Kiiran ja Emman luona Helsingissä. Siinä sunnuntaina pakkailin tavaroitani kaikessa rauhassa. Menen keittiöön ja huomaan, että Kiira ja Emma molemmissa huoneissaan on onlinenä ja poukkailee (=facebook termi) uusia ystäviä. Siinä vaiheessa nostin vähän kulmiani ja totesin, että facebook on ystäväsi.

Sitä en tiedä kuinka kauan facebookin hypetys jatkuu. Mutta mitä trendeistä tietää - jotain keksitään aina tilalle!

Nyt kun facebook on vielä muotia, liity S I L V E R groupiin facebookissa! Kerro ja jätä kommenttia omista kokemuksia kuvakirjan parissa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ala-asteen luokkakavereilta on jotenkin hellyttävää saada postia, mutta miten on tarkoitus vastata ytimekkäästi kysymykseen. "Mitä sun elämääsi kuuluu nykyään?" Kun välissä on kulunut yli 20 vuotta...
Kommunikaatio kavereiden kesken on kuitenkin lisääntynyt facebookissa, mutta kaikkia niitä erilaisia facebook-leluja en ymmärrä esim. virtuaalilahjoja tai strippari-nimiä...
Seuraan blogiasi päivittäin, joten kai siihen Silver-ryhmäänkin voisi liittyä. :)

S I L V E R kirjoitti...

Otso Linna:

Kokeile: hyvin menee! =)

Jooh, ignooraan samantien kaikki vamppyyrit, lehmät ja lampaat! Tuolle tielle en lähde! =)

Liity vaan S I L V E R -groupiin! =)

Kiitoksia muuten blogini lukemisesta! =)