5.11.2007

SPICE GIRLS - SEX SALES!

Tässä on hyvä esimerkki siitä miten huonoa biisiä myydään! Pudotetaan siis vaatteet lattialle, kun kappale ei toimi. Seksi myy!

Kornia on se, että Spice Girlsit laulavat ystävyyden jatkuvuudesta samalla kun he hiplailevat toisiaan! Taitaa jokin muunlainen "ystävyys" jatkua!

Comebackin tehneet tytöt ovat kyllä tyylikkäitä. Pisteet heruvat Mel C:lle ja Gerin pitkille trendikkäille nahkahanskoille.

8 kommenttia:

Lily kirjoitti...

Voi mikä pettymys, olin niin fani silloin 10vuotiaana! Kovin hajanainen video ja se hiplaaminen oli vähän epäaitoa. Mikä juttu toi "ollaan hei mahdollisimman alasti sitte jooko" oikein oli?? Tosta oli kyllä seksikkyys kaukana. Victorialta olis kiva nähdä joku ilme joskus..

Saa nähdä miten käy tytöille. Olisin kyllä ehdottomasti mennyt konserttiin jos mahdollisuus olisi ollut:)!

Milla kirjoitti...

Huhhuh tuota Gerin heilumista (ihan kiva sixpack kuitenkin), puhumattakaan Victoriasta. Posh ei koskaan tainnut osakaan laulaa, joten koko hahmo on niin korni...

Milja kirjoitti...

Voi kamala, aika säälittävä pakkaus tosiaan. Väkisin pakko tunkea kaikki jossain vaiheessa zoomattaviksi alusvaatteisillaan. Tosin noin heikon biisin kanssa vissiin ainut markkinointivaihtoehto...

S I L V E R kirjoitti...

Lily:

Itseasiassa pidin noin 3 spaissareitten biiseistä! Paras on vieläkin Holler: http://www.youtube.com/watch?v=lWBBRw2LEjE

Milla:

Joo, Geri on tainut tehdä vähän jumppaliikkeitä! Joo Poshilla taisi olla tässä biisissä noin 10 sanaa laulettavana...

Vendeta:

Tuo videokaan ei kohtaa tuota biisiä missään kohtaan. Säälittävä comeback biisi!

Salla kirjoitti...

Eikä! Todella säälittävää ja tekaistua tuo spaissareiden herutus yritys. En tiennyt todella, että pitäisikö itkeä vai nauraa :D Huhhuh..

Anonyymi kirjoitti...

Perhana, olin kirjaillut analyysiä samaisesta ilmiöstä juuri tuon uuden spaissarivideon inspaamana, mutta ehdit ensin.

Comeback-biisiin olen todella pettynyt. Olin pahin fanittaja aikoinaan t. nimim. 10 Spice Girls -paitaa, tarra- ja julistelukuja et halua kuulla, ja olisin toivonut jotain samantyylistä, mitä homma oli sen kymmenen vuotta takaperin: energistä poppibiisiä ja siihen passaavaa kirpeää videota. Viimeistään Poshin s/m -henkisen alusvaatesetin jälkeen homma on levähtänyt käsiin, karmeaa katseltavaa (ja kuunneltavaa).

S I L V E R kirjoitti...

Salla:

Video on todella rohkea ja biisi on lässynlää... joten ei kohtaa missään välissä!

IA:

Kuinka paljon niitä julisteita on? =)

Jooh, ehkä tyttöjen olisi kannattu valita vähän menevämpi biisi comeback-singleksi!

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tässä käsittääkseni mistään "oikeasta" comebackista olla puhumassa.. Youtube on pullollaan videoita, joissa Spaissarit sanoo että keskittyvät kiertueeseen ja sen jälkeen Spice Girls on ollutta ja mennyttä. Ite sain onneks liput Lontooseen.. Pikkasen kallista, mut kuitenkin ainutkertainen tilaisuus nähdä tytöt livenä. Ja lomamatka oli muutenkin suunnitelmissa, joten konsertti menee siin ohessa.. Tosin saattaa jopa olla, että tulee mentyä kahteen konserttiin peräkkäisinä päivinä :D
Spice Up Your Life !
(kirjotinks mä oikeesti ton lauseen, LOL) :P