22.11.2007

RAY-BAN - LISÄÄ PERSOONALLISUUTTA ll

Tilasin noin reilu viikko sitten uudet silmälasit. Sain tänään uudet Ray-Banit käyttöön! Omistaja on erittäin iloinen hankinnasta!

Lasit Ray-Ban
Kauluspaita Roberto Cavalli for H&M
Farkut Energie

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli noista silmälaseista mieleen, että kun tykkäät tuunata omanlaisia juttujasi... Että kaverini osti hienot aurinkolasit New Yorkista ja aikoo teettää niistä nyt silmälasit itselleen.

S I L V E R kirjoitti...

Otso Linna:

Mielessäni oli myös ostaa aurinkolasit ja laitattaa niistä silmälasit. Ongelmana oli vaan mun huono näkö! Mulla on vasemmassa silmässä miinuksia aika paljon, joten kyseisen linssin kanssa olisi tullut ongelmia. Näitäkin hiottiin todella paljon ja se näkyi myös summassa!

Serkkuni ja hänen vaimonsa kehitti juuri Dolce & Gabbanan arskoista silmälasit itselleen! =)

Maria kirjoitti...

Mahtavat lasit!!! Mutta mutta, miten tuohon tottuu että sivulle ei kauheasti näe, noin paksut.

Munkin varmaan pitäis hankkia jotkut persoonallisemmat, eräs ystäväni aina välillä huomauttaa mitäänsanomattomista laseistani, mikä ei sinänsä ole kivaa mutta itsekkin tiiän että tällä tyylillä ohutsankaiset metallinörttilasit ovat kenties hieman ristiriitaiset. Musta ne on kyllä ihan jees fashion statement.

Anonyymi kirjoitti...

Upeat pokat! Olen itse etsinyt samantyylisiä ympäri Tamperetta tuloksetta... mistä hankit ja muistatko mallin nimen?

S I L V E R kirjoitti...

Anonyymi:

Nämä on Koskikeskuksen Silmäasemalta! Rautietunnelin Silmäasemalla pitäisi olla yhdet pokat! Malli: rayban 5119 (2000 56-17 140)