1.10.2007

STOCKHOLM - PERSOONALLISUUS KATEISSA?

Vietin aivan mahtavan viikonlopun Tukholmassa. Yövyin Radisson SAS Royal Viking Hotel hotellissa, joka sijaitsee osoitteessa Vasagatan 1. Hotelli on hyvällä paikalla, joten keskustan paikat ovat kävelymatkan päässä! Lauantaina oli pientä paniikin poikasta, kun koko hotelli evakuoitiin kadulle! Hotellissa oli tulipalo!

Söin hyvin ja nautin kuplivista juomista! Yläpuolen kuva ravintola NIKIstä, joka sijaitsee Klarabergsgatanilla. Alla olevat kuvat Brasseri Turesista, joka sijaitsee Gallerianissa. Herkullista Caesar salaattia. Ostoksia tuli tehtyä ja vähän juhlittuakin... Perjantaina tapasin Go 4 it Vol. 2 -blogin kirjoittajan! Olimme esimerkiksi Riche ravintolassa nauttimassa drinkkejä.

Oli aika huvittavaa kävellä kaupungilla, koska - oikeasti - ruotsalaiset näyttävät samanlaisille! Olen kirjoittanut aiheesta ennenkin, mutta nyt kun edessäsi käveli samaan aikaan 3 miestä, joilla yllään samanlaiset vaatteet niin.. tossut, kunnon skinnyjeanssit ja trenssitakki! Ja trenssitakin vyö oli solmittu taakse. Kyllä tiedän, että Suomessakin näkee esimerkiksi nuoria tyttöjä, jotka ovat pukeutuneet samanlaisiin vaatteisiin, mutta tämä oli erilaista. Törmäsin kaduilla moneen kertaan samanlaisiin asuihin, kuin näillä 3 miehellä oli päällään!

Ruotsalaiset pukeutuvat hyvin ja ovat muotitietoisempia kuin suomalaiset. En tiedä, onko se hyvä juttu, jos kaikki tyyliin näyttävät samanlaisille. Onko persoonallisuus kadonnut ruotsalaisilla?

Vai onko samankaltaisuus eräästä henkilöstä kiinni? Uudessa Imagessa on haastattelu Ebba von Sydowista. Kannattaa lukea!

Kuuntelin seuraava biisiä todella paljon matkalla! Mahtava video! Huomaa haaremi-housut videon lopussa!

3 kommenttia:

Lily kirjoitti...

Mä olen joutunut tässä viimeisen vuoden aikana reissaamaan aika paljon Tukholman suunnalla ja oon kiinnittänyt tohon samaan huomiota että ne ihmiset näyttää pelottavan samalta.
Tokihan ruotsalaiset ovat kansana meitä tyylikkäämpiä ja pitävät huolta ulkonäöstään mutta että samanlaiset vaatteet päälle kuin kaverilla kun lähtee ulos ovesta? Mun mielestä se on outoa ja toden totta persoonatonta.
Tukholman kaduilta puuttuu tietynlainen kirjavuus mikä taas suomessa osataan.

Lily kirjoitti...

ps. blogissani on sinulle haaste!

Anonyymi kirjoitti...

asuin viime kesän tukholmassa,ja yhdyn sanoihisi ruotsalaisten samankaltaisuudesta. kaikki ovat toistensa kopioita, hiustyylistä lähtien. ja voi samankaltaisuuden huomata jo ruotsalaisia muotiblogeja seuraamalla...:)