24.10.2007

FERGIE + DSQUARED2 = CLUMSY

Dsquared2 on tainut lyödä täysosuman. Tai sitten The Black Eyed Peas yhtyeen Fergie.

Fergie on "saanut" näköjään koko Dsquared2 FW naisten malliston ylleen uusimmalla videollaan Clumsy. Taas Dsquared2in suunnittelijat näyttäytyvät yllättävän paljon videossa. Ja musiikkivideon yhtenä ideana on Dsquared2in oma näytös, missä Fergie esiintyy. Tähän väliin kannattaa ehkä mainita se, että Fergie on menestynyt sooloalbumillaan upeasti. Paistaa aika hyvin läpi tämä win win situation?




Video on kyllä upea, vaikka se onkin tuotteistettu. Ei jää ainakaan arvailujen varaan sponsorit tai yhteistyökumppanit.

Fergie näyttää kyllä upealta, kun hänellä on yllään alla oleva luomus:

Fergiellä on myös yllään alla oleva takki:

Dsquared2ille tämä on ihan yleistä, että heidän näytöksissään esiintyy julkimoita ja pop-staroja:



Tämä yhteistyö on taas erinomainen merkki siitä, että musiikki ja muoti ovat erittäin lähellä toisiaan. Tämä ei ole uusi asia, mutta erittäin paljon kasvamassa ja tulossa enemmän ihmisten tietoisuuteen. Ja tälläinen yhteistyö suunnittelijoiden ja julkimoiden välillä on todellakin win win situation. Mikä se parasta, jos saat suunnittelijana jollekin tietylle staralle oman vaatteen ylleen.
Ja olkoon tämä yhtenä esimerkkinä kuinka muoti-ilmiöt ja trendit lähtevät liikkeelle! Haluan vielä lisätä sen asian, että tällöin pop-stara tai julkimo ei ole trendsetteri..paremminkin "välittäjä", jolla on valtaa ja näkyvyyttä.

Kuvat style.com

Ei kommentteja: