9.10.2007

BALECIAGA & MIU MIU SANDALS 2008

Ostin uuden Arena Hommes + -lehden ja nyt haluaisin, että kesä tulisi jo! Balenciaga ja Miu Miu yllätti minut totaalisesti - erityisesti sandaaleillaan! Ja molemmilla merkeillä on jotain yhteistä!

Nähtävästi kengät ovat saaneet vaikutteita gladiaattorimaisista/ rennoista boxing -kengistä. Ja yllä oleva väri toimii, vaikka sandaalien tyypillinen väri on musta!

Balenciagan sandaalit toimivat hyvin shortsien ja pikkutakin kanssa!

Arena Hommes + -lehdestä löytyi myös Miu Miun näkemys ensi kesän sandaaleista. Merkin sandaaleissa löytyy jo enemmän nauhaa ja nöyriä sidottavaksi!

Varmaan huomasitte miten Balenciagan ja Miu Miun mallistot yhtenevät. Molemmissa mallistoissa käytetään sukkia, parhaimmassa tapauksessa kunnon froteeta, sandaalien kanssa! Tämä toimii, kun asia tehdään tyylillä! Se oli aivan eri asia, kun viime kevään alussa purnasin sukka+ sandaali yhdistelmästä! Tämä on tehty muodikkaasti ja tyyli pysyy päästä varpasiin samanlaisena!

Pidän molempien merkkien sandaaleista, mutta kallistun Balenciagan kenkiin!

Mallistokuvat men.style.com

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihi. Kun tavisjuntti tekee noin, se on junttia, mut kun se on muotilehdessä niin se on vau. Kuinka naurettavan pinnallista.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan paras JA ainoa blogi, jota seurailen. Ihan huippua meininkiä ja mikä parasta Silver jaksaa kirjoitella tänne tosi kiitettävästi! Jatka samaan malliin!

S I L V E R kirjoitti...

Anni:

Ei se nyt niin pinnallista ole. Selittäisin tuota paremmin sillä, että tyylitaju ja kokonaisuus antaa anteeksi joitain "tyylittömiä" asioita. Kuten sukat+sandaalit -yhdistelmää!

Samppa:

Kiitoksia! Kommenttisi lämmittää sydäntä!

Ja ei pelkoa - tai valitettavasti - aion jatkaa blogini kirjoittamista! =)

Anonyymi kirjoitti...

Khih, Ivanan Pariisin näytöksessä kaikilla malleilla myös moiset kengät! Tsekkaa ulos Fashionfinlandin sivuilta :)! Paola is NOT out *puhkuu puolustusta*...