24.10.2007

PYSÄHDY PYSÄKILLE !

Raumalla sijaitsee Busstop niminen vaatekauppa. Alunperin kahden nuoren naisen perustama yritys on muuttut yhden naisen pyörittämäksi kaupaksi Rauman keskustassa. Kauppa sijaitsee vanhassa elokuvateatterin talossa Kiviniemen kadulla.

Halusin kirjoittaa kyseisestä kaupasta, koska olen kotoisin Raumalta ja monelle ei ehkä tulisi mieleen, että Raumalta löytyy jotain näinkin hienoa! Sinulla on vielä syy matkustaa Raumalle, vaikka RMJ on siirretty Poriin!

Tämä kauppa on myös tutustuttanut minut seuraaviin merkkeihin: Filippa K, French Connection ja Tiger of Sweden. Oma tiikeriperheeni on ostettu kyseisestä kaupasta! Kauppa on täynnä erinomaisia ja laadukkaita merkkejä, mutta kauppaan astuessa tuntuu kotoinen olo! Kauppa on lämmin ja aito. Omistajasta huokuu myös se, että hän tekee ja pitää kauppaa rakkaudella. Hän ei ole vain töissä siellä.

Nyt saatte tutustua kauppaan! Kuvasin kaupan ilmapiiriä ja joitain kivoja löytöjä!


Alla olevat kappaleet ovat bongauksia, joita kannattaa miettiä hankittavaksi!
Lacosten pikeepaita mahtavilla väreillä. Paita toimii hyvin vaikka ruskean tai mustan neuletakin kanssa, jonka alta värit loistavat.


Resterödsin takki oli yksi suosikeistani! Takki loppuu trendikkäästi vyötärölle. Kaulusta ympäröi vetoketju ja kiiltävää tekonahkaa on ommeltu takkiin tuomaan särmää ja prätkämäisyyttä.

Filippa K:n harmaa kauluspaita on tyylikkään miehen hankinta. Pienet kaulukset tuovat trendikkyyttä. Suosittelen ohutta kravatti tämän paidan kanssa, koska muhkea kravatti ei sovi pienten ja ohuiden kaulusten kanssa.

Mutta.. Minua ei saisi koskaan päästää tähän kauppaan.. Jos joku huomasi 6. kuvassa ylähyllyllä majailevan laukun... Olen havitellut pitkään suurempaa manbagia kiiltävällä nahalla...Käteeni jäi Tiger of Swedenin suuri kiiltävällä nahalla oleva manbag. Arvatkaa olenko yhtä hymyä????!!!

Lupaan kuvata laukkua paremmin, kun pääsen kotiin Tampereelle.

Kiitoksia Busstopin ihanalle omistajalle, kun sain kuvata kaupassa! =)

Tuliko kiire kauppaan? Tästä pääset hakemaan bussiaikatauluja! Raumalle kun ei kulje juna!!??

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uih, Busstop on paras :D!

Esa Laukkanen kirjoitti...

Oho, näyttääpä kivalta kaupalta. Filippa K ja Tiger on just niin meikäläisen merkkejä. Laukku näyttää makeelta. Itse hommasin just Ruotsalaisen Fifth Avenue Shoe Repairin tumman harmaan laukun - lovin´ it!

http://www.shoerepair.se/

Koska olet melkoinen D&G fani on pakko linkittää tähän mielestäni yksi makeimmista laukuista vähään aikaan.

DG:n Runway Pony Satchel: http://www.eluxury.com/estore/browse/
product_detail.jsp?id=11454841

S I L V E R kirjoitti...

Esa:

Ostoksesi näytti hyvälle!

Kannattaa lähteä pienelle matkalle Raumalle. On kyllä mahtava kauppa ja siellä saa aikaa vietettyä!

Tuo D&G laukku on mahtava! Kylmänväreet meni, kun huomasin sen nahan ja karvan yhdistelmän!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vasta äsken blogisi, ja oli heti pakko tulla ylistämään. Mistä ihmeestä tuollaisia hyvinpukeutuvia miehiä löytyy?! Kun tuntuu, että täällä missä itse asun, niin ei kyllä ainakaan löydy. :(

Ja tuo Busstop vaikuttaa ihan mahtavalta kaupalta, pitää vissiin joskus tulla Raumalle vierailemaan. Aah, rakastan French Connectionin vaatteita ja voisin tulla kyllä täydentämään varastojani tuolla kaupassa. Ja Tiger Of Swedeniäkin! Pakko päästä tuonne joskus. :)

S I L V E R kirjoitti...

Johanna:

Mistä löysit blogini?

Ja kiitoksia kehuista! Tampereeltahan niitä löytyy!

Kannattaa vierailla Busstopissa! Suosittelen lämpimästi! Ja sieltä löytyy aina jotain. Ja vielä ostosreissusta tulee mieluinen, koska palvelu on niin hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

Bongasin sut uudesta Cottonista, missä Jenna kertoi tavanneensa sinut ja oli pakko tulla katsomaan, että millainen blogi täältä löytyy. Ja kyllä aion jatkossakin seurata :)