11.10.2007

HAALARIT !

Muoti on parhaimmillaan erottautumista. Muoti on parhaimmillaan myös samaistumista; kuulua johonkin ryhmään.

Tampere vilisee tänään haalareita! Tänään torstaina on vuosittainen Hämeenkadun Appro!

Ei ainakaan tarvitse etsiä menoa Tampereelta, kun sitä on joka paikassa! Taitaa olla niin, että haalari-ihmisten edellä kulkee tietynlaiset ennakkoluulot. Olen myös kuullut kertomuksia siitä, että haalareilla ei pääse kaikkiin yökerhoihin ja baareihin!

Koulussamme käytiin kiivasta sähköpostiviestittelyä haalareista. Tampereen Taiteen ja viestinnän osaamiskeskus kuuluu Tamperen ammattikorkeakouluun. Taide ja viestintä on vaan eri paikassa kuin Tampereen ammattikorkeakoulu. Vaikka kuulumme ammattikorkeakouluun, meillä ei ole haalareita!

Tämä kiivas sähköpostiviestittely alkoi siitä, kun joku alkoi puhumaan/ehdottamaan haalareita myös viestinnän ja taiteen opiskelijoille! Kuten arvata saattaa, opiskelijamme eivät olleet kovin innostuneita asiasta!

Noh, itselläni ei ole paljonkaan opiskeluaikaa jäljellä, joten ei paljoakaan kiinnostanut! Ehdotin kyllä tälläisiä haalareita:

..ja oikein kunnon värillä:

Olis tullut varmaan kalliiksi nämä Dolce & Gabbanan haalarit! kjeh

Catwalk kuvat men.style.com

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Roisin Murphy on ihana... :)
Haalareista voi saada aikaan oikein mehevän riidan. Itsekin sellaiset sitten hankin jossain laumasieluisuuden puuskassa, mutta karu totuus on, että olen kehdannut pitää niitä vain kaverini maalaustalkoissa.

S I L V E R kirjoitti...

Anonyymi:

Erilaisia kertomuksia haalareista riittää! Tuo Sinun kertomuksesi oli kyllä hyvä! Tarkoituksen mukaiset haalarit!

Anonyymi kirjoitti...

Taiteen alojen opsikelijat eivät ota haalareita juuri missään päin suomea. Onneksi.