29.10.2007

TOM FORD MENSWEAR

Uudessa Flaun + -lehdessä on Tom Fordin miestenmalliston vaatteita esittelyssä. Vaatteet ovat tehty palvelemaan tyylikästä miestä, joka ansaitsee luksusta.

En tiedä, onko ilmassa ollut ikäkriisiä ja vanhenemista, mutta lähiaikoina olen innostunut klassisen miehen pukeutumistyylistä. Katselen kaupoissa pukuja, taskuliinoja, kravatteja jne. Pidän kumminkin pukeutumistani nuorekkaana, miesmäisen leikittelevänä. Haluan kumminkin omassa pukeutumisessani tuoda tavalliseen bisnespukeutumiseen jotain "väriä", dynamiikkaa ja rajojen rikkomista.

"The collection offers the finest quality products, made in Italy by artican craftsmen, in a complete world of high leven men´s ready to wear and made-to-measure clothing. The head-to-toe collection includes tailored suiting, hand-crafted footwear, hand stitched bags, monogrammed luggage, shirts, ties, knitwear, outerwear, small leather goods and accessoried."

tomford.com

Pidän paljon ohuita kravatteja, mutta alla oleva tyyli muhkealla mustavalkoisella kravatilla on tyylikäs. Ja kolmiosainen puku on klassisen miehekäs ja tällä hetkellä trendikäs.

Itselläni tulee alla olevasta kuvasta paljon mieleen Valentinon syksyn miestenmallisto. Tuollainen oversized -takki on myös minun makuuni!


Talven lahestyessä tämä mustavalkoinen villaneule tulee lämmittämään! Tyylikäs vaihtoehto!

Tom Fordin menswear vaatteita myydään ainoastaan New Yorkissa. Tähän on kyllä tulossa muutos 3 vuoden sisällä! Onnea Lontoo, Milano, Hong Kong, Tokio ja Los Angles. (edellisen lauseen oli sponsoroinut Dressman) =)

Alla videopätkää Madisson Avenuella sijaitsevasta liikkeestä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai se vanhenemista ole jos kiinnostuu klassisesta pukeutumisesta. Hyvä opas aiheeseen on Per Nilssonin kirja Tyyliä! Pukeutumis- ja tapaopas miehelle (WSOY 2003). Vielä viime viikolla sitä löytyi Tampereen Sokoksen kirjaosastolta alepinosta hintaan 7,90 e.

S I L V E R kirjoitti...

Otso:

Noh, olo tuntuu siltä, että vanhenee! =) Heitto tai sitten pientä paniikin poikasta!

Kiitoksia kirja tipistä...tuttu kirja!

Anonyymi kirjoitti...

Joo... Käsitin kyllä mitä tarkoitit. Aina välillä pitää vain pysähtyä miettimään kuka on ja miltä tuntuu... Ja silloin tulee muutettua pukeutumistakin vastaamaan sisäistä oloansa.