21.10.2007

ROISIN MURPHY - OVERFABULOUS

Olen kuluneen viikon aikana soittanut taukoamatta Roisin Murphyn uutta Overpowered levyä. Minut voi jopa nähdä Hämeenkadulla ottavan tanssiaskeleita, kun kuuntelen loistavia biisejä kännykkäni välityksellä.

Eikä tätä naista voi kehua tarpeeksi. Koko "paketti" on kunnossa kengistä lähtien! Ja seuraavista videoista näkee, että nainen on myös trendikäs. Huomaa live esiintymisen pvc-housut ja Let me know -videossa pitkät pinkit käsineet!

Overpowered



Let me know



Let me know - Live


Levyn antia saat maistella tästä ja tästä!

Kuva roisinmurphy.com

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse juuri kanssa löysin Roisin Murphyn kun etsiskelin sopivaa musiikkia lopputyönäytökseemme koulussa. En ole aiemmin kyseisen neidon musiikkia kuunnellut, mutta ihan mahtavia kappaleita löytyi!

Ihanat noi pinkit hansikkaat. Tollainen melkein samanlainen läpinäkyvä sadetakkikin oli juuri tänä syksynä yhdessä näytöksessä, en muista vaan kenen se oli, ehkä Guess by Marcianon.

Lily kirjoitti...

Roisin Murphy on aivan fantastinen!
Biisit ovat loistavia suurimmaksiosaksi ja tyyli on todella kohdallaan. Let me know -videossa se musta viitta on upea pinkkien hanskojen seurana.

Sylvia kirjoitti...

voi pyhä varjele kun róisín oli mahtava tavastialla!
on hassua, kuinka yhdessäkään livevideossa tunnelma ei ole sama kuin keikalla, ainakaan róisínin kohdalla. hänen läsnäolonsa kun keikan aikana oli AIVAN uskomatonta.

kaikki kunnia hänelle. on yksi aivan lempilemppareistani.