28.5.2007

Sukat + Sandaalit = MISMATCH!

Kesän kuumat säät ovat tulossa ja ihmiset alkavat pukemaan kesävaatteitaan ylleen ! Ja eilen nähtiin jo ensimmäinen MISMATCH!?


Jos on kuuma ja halutaan pitää sandaaleja, miksi laitetaan myös sukat jalkaan? Tämä on vaan minun mielipiteeni: Sukat + Sandaalit = MISMATCH !

Lisää kauhun kuvia Home of Socks & Sandals

8 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Olet NIIIN oikeassa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn täysin sun mielipiteseen, mutta se on MISmatch eikä DISSmatch.

Anonyymi kirjoitti...

Se kertoo kyllä ihmisestä jotain, että käyttää sukkia ja sandaaleja yhdessä... Ei tee vaikutusta.

Milja kirjoitti...

Totta, perusjuntti turisti-look. Sukat ja sandaalit on luotu käytettäviksi erikseen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne vyölaukutkaan koskaan tunnu kuolevan :D

Viola kirjoitti...

sukat&sandaalit = todellinen mismatch jos multa kysytään! Ja sitten vielä bermuda-shortsit jalkaan ja joku värikäs havaiji-paita päälle, niin horror-kokonaisuus on valmis :D...

ps.Sun blogi on muuten tosi tyylikäs ja kiva :)!

Anonyymi kirjoitti...

Perusteluja, joita olen kuullut tälle sukat+sandaalit-tavalle:

a) Suomen kesä on liian kylmä, että sandaaleja voisi pitää ilman sukkia mutta toisaalta liian kuuma umpikengille. Sandaaleissa jalat eivät hikoa (ja haise!) niin paljon kuin umpikengissä. Sukat taas estävät varpaiden palelemisen viileissä kesäilloissa.

b) Harvan miehen karvaiset varpaat näyttävät hyvältä.

Joten älkäämme olko liian ankaria. Mutta toki valkoiset tennissukat voisi vaihtaa hieman vähemmän huomiota herättäviin mustiin.

Frei kirjoitti...

Viimeksi eilen iski kasvojen eteen jalkapari jossa sandaaleissa mustat sukat, ei yhtään vähemmän huomiota herättävät kuin ne valkoisetkaan...

Siinä vaiheessa kun Suomen kesä on niin lämmin että voi olla ulkona kintut paljaana, voi myös olla jalkaterät paljaana. Miehille on lisäksi olemassa ohuempaa kesäkenkämallia, joka hengittää enemmän kuin ne perus-nahkaiset-umpikengät eli sukat&sandaali-yhdistelmälle ei kyllä löydy hyväksyttäviä perusteluja. - Hiertymiin löytyy apua esim. apteekista.