9.5.2007

IT´S GOT TO BE BLUE !

Tässä pari päivää sitten lueskelin Iltasanomia ja törmäsin David Beckhamin synttäreistä kertovaan uutiseen. Ja ennen kaikkea tähän kuvaan!

David (ollaan kavereita, joten saan kutsua häntä Davidiksi) ei ole itseasiassa koskaan kiinnittänyt huomiotani pukeutujana (toisin kuin hänen vaimonsa). Tämä kuva ja ensisijaisesti tumman sininen puku sai katseen pysähtymään.

Puvun takin kaulus on hyvinkin syvä, alla liivi ja metallin hohtoinen kravatti. Housejen lahkeet ovat kapeahkot ja rintataskussa pilkullinen liina. Asu: 10+ Hiukset: 6- So Scooterish

Tumman sininen väri on hyvinkin omaperäinen ja itsevarma valinta. Sininen on taivaan ja meren väri, joka mielletään viileäksi ja etäiseksi sekä myös rauhoittavaksi ja luottamusta herättäväksi.

Kesän miesten mallistoissa sinistä ei kovinkaan paljon näy. Valentino, Burberry Prorsum, Dolce & Gabbana luottaa tänä kesänä valkoisiin, mustiin, hopeisiin sekä metallinhohtoisiin pukuihin. Fall 2007 -mallistoissa myöskään sininen ei näy voimakkaana värinä.

Iltasanomien Muoti -osasto sen sijaan liputtaa sinisen eri sävyjä - naisille !

Sininen (miehille) taitaa olla sesongin bubbling under -väri. Itse joudun tunnustamaan sen, että seuraan paljon myös naisten muotia ja trendejä. Itse voin hyvinkin ammentaa naisten trendeistä jotain itselleni - tietenkin miehelle sopivaa. Mutta kuljemmeko vielä naisten perässä? Niin muodissa kuin talossa? Naiset näyttävät meille miten pukeutua ja missä kaappi seisoo.

Kierrätetäänkö naisten trendit miehille?

Ei kommentteja: