15.5.2007

FASHION DISASTER ?

Mieleeni juolahti eräs asia näin heti aamu tuimaan. En tiedä kannattaisiko sitä kokeilla, koska vähän se tuntuu pelottavalta ajatukselta!

Muotibloggaajia löytyy ja paljon! Onko kukaan koskaan miettinyt, että jos kaikki muotiblogien kirjoittajat näkisivät toisensa jo ennalta määrättyyn paikkaan ja aikaan ?

Tulisiko tapaamisesta täydellinen fashion disaster ?

Ensimmäinen huolen aihe olisi tietenkin: Mitä pistää päälle?
Olisiko tulos kuin kuvassa?

Toinen huolen aihe näin tapahtumatuottajan näkökulmasta olisi se, että miten ilta lähtisi ollenkaan liikkeelle, kun kaikki ovat toisilleen: "IIIIK! Vähän toi on ihana sun päällä! Onko se?" "On se!"


Illasta voisi kumminkin suunnitella yhden vuoden merkittävimmistä muotitapahtumista! Ruokaa ja juotavaa riittäisi! Iltaa viihdyttäisi esiintyjiä, koska illan sponsorointiin ei olisi vaikea saada rahoittajia! Jokaisen kulman takanahan on vaatekauppa! Ja pientä korvausta vastaan, joku muotibloggaaja mainostaa blogissaan kyseistä vaatekauppaa! Ja uskon tälläisen sponsoroinnin lisääntyvän tulevaisuudessa.

Kuva Ville Salminen

Web 2.0 ongelma on se, että ihmiset eivät pysy riitävän kauan toimitsijoiden julkaisemilla sivuilla. Yhteisöllisyyteen pyrkivät sivustot eivät houkuttele ihmistä jäämään sivuilleen yhtä hyvin kuin esimerkiksi yksityisten perustamat keskustelupalstat!

Mainostaminen Internetissä ja näin Web 2.0 aikana on hyvinkin helppoa. Web 2.0 mahdollistaa kohdistettavan mainostamisen tietyille kohderyhmille. Tulevaisuuden trendinä voi olla se, että mainostajat pyrkivät itse saamaan mainoksia yksityisten ihmisen perustamille palstoille tai blogeihin. Lisää tietoa tässä julkaisussa.

Mutta se pelottavin asia Muotibloggaajien yhteidessä tapaamisessa olisi se, että menisikö kokonaan maku muotibloggaamisesta koska tapaat ihmiset blogien takaa? Vai pelottaisiko se vain, että jollakin olisi sama hame päällä kuin sinulla? Se, ei ainakaan olisi ongelma minulle ! =)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomioitavaa: suuri osa muotibloggaajista on alaikäisiä tyttösiä.

Minttu kirjoitti...

Ruotsissa pitävät kyllä "säännöllisesti" (tiedän, että ovat tavanneet joitakin kertoja) muotibloggaritapaamisia. Vaikka ne taitavat olla enemmän nyyttikestit ja bag-in-box viini -pohjalta kuin mitään muodollisia sponsoritapaamisia...

Jenni kirjoitti...

Ideana visiosi on todella hauska, mutta itsellani ainakin suurin kauhistus olisi, mita laittaa paalle kyseisenlaisiin kekkereihin. Ironista kylla! :D

Toisaalta voisi olla hauska nahda muita samoista asioista kiinnostuneita ihmisia (vailla alan ammattilaistaustaa). Luulen silti, etta anonymiteetti tuo tahan hommaan myos oman viehatyksensa.