26.6.2007

MEN SPRING 2008 IS HERE!

En ole pariin päivään pysynyt housuissani, koska Style.com on julkaissut lähipäivinä uusia Spring 2008 mallistoja. Tähän mennessä on julkaistu 17 mallistoa, joihin lukeutuvat Dolce & Gabbana, Gucci ja Versace.

En lähde tulevia mallistoja analysoimaan vielä, mutta otan pari havaitsemaani plussaa ja miinusta esille.

Mitä menit tekemään Alexander McQueen?




















Erityisesti Lontoossa on tällä hetkellä erittäin kuumaa tavaraa New Rave -look. Top Man pursuaa punaisina ja keltaisia farkkuja sekä mielettömän värikkäitä paitoja. Paitoja koristaa kymmenet seuraavanlaiset merkit:

Alexander McQueenin Spring 2008 mallisto on nuorekkaampi kuin edelliset mallistot. Tämä on raju veto Allulta. New Rave kukoistaa nyt kaduilla, mutta onko kannattavuutta vielä ensi vuonna. Muotihan on nykypäivänä lähtöisin suurimmalta osin kadulta, mikä päätyy myöhemmin designereiden mallistoihin.

Eilen kirjoitin postauksen seuraavan sesongin mallistoista otsikolla FALL 2007 FOR MEN. Keräilin siihen 3 Must Have -juttua. Esittelin Roberto Cavallin seuraavan kuvan:


Seuraava kuva on Dsquared2 Spring 2008 mallistosta:

Ensi syksyn ja kesän todellinen Must Have -juttu ovat lyhyet lahkeet! Metsästysreissu alkakoon!

Catwalk kuvat Style.com

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jaa että se 'new rave' ei ollutkaan mikään ohimenevä ilmiö vaan mahdollisesti vasta tuloillaan (tännekin)? Se voiskin olla hauskaa.. ;)