3.6.2007

FAGlicious LIFE OF DOLCE & GABBANA

Lähiaikoina olen postaillut trendsettereistä ja muodin filosofiasta. Minttu vihjasi yhdessä postauksessa Yuniya Kawamuran Fashion-ology -kirjasta, joka esittelee teoriaa muodin syntymisestä (=the fashion system).

Surffailin eilen Dolce & Gabbanan sivuilla ja löysin linkin Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan järjestämille juhlille, jotka pidettiin Cannes Film Festival -tapahtuman lopun kunniaksi.


Paikalla oli julkkiksia Naomi Campbellista Gloria "I Will Survive" Gaynoriin. Olihan paikalla myös itse Kylie Minogue vähän kuumankesäpäivänlämpöisessäpöhnässä. Taisi Kylli-täti nauttia vähän enemmän KesäVesa -drinkkejä! (yläpuolella Jamelia)


Juhlat olivat täynnä kauniita ja komeita ihmisiä. Kaikille riitti Martineja ja säihkettä ei puuttunut tanssilattialta. Tunnetuimmilla vierailla (yläpuolella Domenico ja Kylie) oli päällään Dolce&Gabbanan luomuksia. Eräillä hyvinkin tunnetuilla julkkiksilla one of a kind -asuja! (alapuolella Eva Mendes)

Kun kesävesapöhnät ja glitterit unohdetaan, onhan tälläiset juhlat yksi tärkeimmistä markkinointikikoista. Vaikka itse en ole lukenut Mintun suosittelemaa Yuniya Kawamuran Fashion-ology -kirjaa, uskon että tälläinen vaatesuunnittelijat+julkkikset sympioosi toimii erittäin hyvin. Julkkikset ovat osa fashion-system -teoriaa, jolloin julkkikset ovat todellakin muodin "vahvistajia" tai "välittäjiä". Ja julkkikset eivät varmaan pane pahakseen, kun saa päälleen uuden Dolce & Gabbanan. Jamelia näyttää btw erittäin hyvälle metallinhohtoisessa hameessa.


Domenico ja Stefano tuovat myös esille tämän "siteen" julkkisten kanssa esimerkiksi kotisivuillaan. Ja mietin pitkään, osaisinko kuvitella jonkun muun suunnitellijan tuovan esille vaatteitaan tällä tavalla. Onhan Dolce & Gabbana jo itsessään glamorous ja fabulous. Juhlat, vaatteet, julkkikset, martinit istuvat Dolce & Gabbana -maailmaan kuin sandaalit jalkaan kesällä - tietenkin ilman sukkia!

Dolmenico Dolce + Naomi CampBell + Stefano Gabbana + Gloria Gaynor

Kaikki kuvat Dolce & Gabbana

Ei kommentteja: