8.6.2007

KESÄMIEHEN KORUT

Keräsin kuviin tämän kesän "kesämies" -koruja.

Alla H&M ostettu puuranneke. Naisten puolelta ostettu ranneke vedettiin kuviosahalla auki, jotta se mahtuisi käteeni. Kuvassa näkyy myös intiaani-tyylinen kaulakoru, joka on ostettu Tampereen rautatieaseman tunnelista. Dior Hommella on paljon kookkaitakin rannerenkaita mallistossaan. Intiaani meininki näkyi erittäin paljon D&Gn kesämallistossa.

Dior Homme S/S 07 Kuva Style.com

Yläpuolella kuvassa on H&M - myös naistenosastolta - ostettu ranneke viime vuodelta. Ranneke kulki koko viime kesän ranteessa ja piristää tänäkin kesänä rannetta sekä vaatteita.

Solmionpidike on erittäin trendikäs ja todella käytännöllinen (kuva yläpuolella). Kesähäissä joutuu ottamaan takin pois kuumuuden takia, jolloin solmionpidikettä pitämällä ei kravatti liehu hääkakussa! Myös erilaiset pidikkeet tuovat persoonallisuutta ja sitä lisäpotkua pukuun! Yläpuolella oleva Saurum -solmionpidike on ostettu Rauman Timanttiset kaupasta. Hopeaista mattapintaa säväyttää pieni timantti. Ja huomatkaa "made for men" -teksti! Miehet - ostoksille siitä!

Solmionpidikkeen ohjeet:

Oikea paikka sille löytyy, kun käännätte kyynärpään 90 kulmaan. Laitatte käden rinnan yli ja heti kyynärvaeen yläpuolella on alin mahdollinen paikka. Ylin on kiinni periaatteessa miehen mittasuhteista. Yhtenä ohjepaikkana voi pitää myös kravatin noin keskikohtaa.

www.ihmiskunta.org

Ei kommentteja: