26.6.2007

7HAASTE

Minttu haastoi minut seiskahaasteeseen, joten otan seuraavana haasteen haltuun!

Pelin säännöt: mukaan haastetut kertovat 7 satunnaista faktaa/tapaa itsestään sekä pelin säännöt omassa blogissaan. Sitten heidän tulee haastaa 7 muuta bloggaria mukaan ja ilmoittaa haastettujen nimet. Heidän tulee myös jättää komentti asiasta ko. henkilöiden blogeihin, jotta nämä tietävät ottaa osaa peliin ja että he löytävät ohjeet omasta blogistasi.

Inhoan löysää kädenpuristusta. Olen saanut kyllä kuulla omastani hyvää, joka on vienyt minut eriskummallisiin tilanteisiin.

Käden biomekaaninen malli. Kuva oheisesta linkistä.




Olen hulluna Will & Grace sarjaan. Olen tilannut kaikki tuotantokaudet netistä. Jaksoja voi katsoa uudestaan ja uudestaan. Ehkä huvittavaa on se, että osaan hauskimmista jaksoista vuorosanat ja vitsit ulkoa. Sarja loppui 8. tuotantokauteen Yhdysvalloissa. MTV3 näyttää sarjan jaksoja kesäaikaan.

Kuva NBC. Kuvassa (vasemmalta alkaen) Sean Hayes, Megan Mullally, Eric McCormack ja Debra Messing




Omistan Blondin koston molemmat osat dvd:nä. Mutta ehkä parhaimpia komedioita.

Kuva IMDb






Olen esiintynyt televisiossa vuonna 1997. Ohjelma oli nimeltään Suurella Sydämellä, joka oli TV2 kykyjenetsintä kilpailu. Harrastin nuorena discotanssia. Loput voittekin arvata.





Toiveammattini lapsena oli lääkäri. Kiinnostukseni riitti armeijaan asti, missä olin lääkintämiehenä.




Rakkain esineeni kodissani on iso printtikuva naisesta, jonka sain Rauman Lindexiltä. Olin ystäväni kanssa vuosia sitten ostoksilla kyseisessä kaupassa ja näin tämän suuren kuvan. Kävelin tiskille ja kysyin, että onko kuvaa mahdollista saada omakseen. Yllätyin, kun he soittivat kahden viikon kuluttua. Kuva ulottuu kattorajasta lattialle asti.





Rakastan yli kaiken Kivikylän Kotipalvaamon Huiluntuhti makkaraa. Äiti ja izi esittelivät tämän maukkaan ja lihaisen grillimakkaran kesävesalla. Voisin syödä sitä ympäri vuoden.

Kuva Kivikylän Kotipalvaamo


Näköjään tämä seiskahaaste on jo monille tuttu, joten haastan kaikki blogien kirjoittajat, jotka eivät ole vielä jumpanneet aivojansa tämän haasteen takia. =)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo printtikuva on upea, sullapa kävi hyvä tuuri. :)

Milja kirjoitti...

Että rupesinkin tuon televisioesiintymisen kanssa uteliaaksi! Voisipa sen nähdä jostain, kuulostaa oikein viihdyttävältä :D

S I L V E R kirjoitti...

Vendeta:

Tuota, mulla taitaa olla jokin vanha videokasetti jäljellä tuosta once in a lifetime -esiintymisestä.

Itseasiassa - en ole itsekään nähnyt sitä. En uskaltanut katsoa. =)