30.8.2007

RANNEKELLO

En ole pitänyt 4 vuoteen rannekelloa. Kyllästyin aikoinaan siihen, että katsoin koko ajan kelloa. Puolessa tunnissa katsoin kelloa tyyliin 15 kertaa. Noh, kun se oli siinä kädessä niin..katsotaan sitä.

Olen pärjännyt ilman rannekelloa erittäin hyvin. Sen kertoo ainakin se, etten ole koskaan myöhässä. Jos tarvitsen kelloa, katson ajan kännykästäni. Ja nykyään joka paikasta löytyy kello.
Aloin miettimään kumminkin, että ostaisinko rannekellon. Suurimmaksi ongelmaksi syntyi kuitenkin kellon tyyli ja materiaali.

Rannekkello on yleistynyt miesten pukeutumisessa 1910-20 luvusta lähtien. Rannekellosta on tullut yksi miehen accessoreista. Pukeutumisohjeetkin kertovat miehelle, koska laittaa rannekello ranteeseen ja koska pitää välttää sen käyttöä. Hyvänä ohjeena kannattaa pitää sitä, että juhliin mentäessä ei ole kiire minnekään, joten kello jää kotiin. Frakki ja saketti ei siedä ollenkaan rannekelloa.

Jos ostaisin rannekellon, sen pitäisi olla huomaamaton. Se ei saisi näyttää kellolta. Jostakin ihmeen syystä se pitäisi olla hopeinen ja kirkas. Ja loppujen lopuksi niitä pitäisi hankkia pari kolme erilaista, jotta ne sopisivat erilaisiin asuihin.

Surffailin paljon netissä etsiäkseni hyvännäköisen kellon, mutten löytänyt sellaista. Löysin kumminkin mielenkiintoisia mainoksia. Niiden parissa ainakin viihdyin ja enkä katsonut kelloa!







2 kommenttia:

Dazed and confused kirjoitti...

:D En oikein tajunnut tuota viimeistä klippiä. Oliko siinä takoitus olla joku pointti?

S I L V E R kirjoitti...

"Avainkellon" tiputus kalsonkeihin taitaa avata siveyslukon! Menisiköhän näin? =)