13.8.2007

WHAT IS GOOD 4 MR. CHRISTMAS AND THE JINGLE BELLS?

Ei! Aiheet eivät ole loppuneet. Miesten alushousuista kirjoittaminen on erittäin tärkeää. Vaikka emme näe niitä kaupungilla, mutta hyvät alushousut tekevät myös miehestä itsevarman!


"On kestänyt oman aikansa ennen kuin miehen intiimein vaatekappale on muuttunut välttämättömyydestä "muotisanomaksi" ja vakavasti otettavaksi aiheeksi."

"Miehen arvoasema ei enää ollut määriteltävissä pääasiassa hänen elämänkokemuksena tai älykkyydensä pohjalta. Ruumiista tuli uusi statussymboli ja ulkonäöstä yksi menestyksen avaintekijöistä."

Kirjoittanut FREI. Lue enemmän alusvaatteen historiasta Modesklavisch - Nicht


Miesten alushousuja on joka lähtöön. On oikeasti varaa valita. Lähtisin kumminkin siitä liikkeelle, mihin tarkoitukseen alushousut eli suomalaisittain kalsarit aka kalsongit tulevat. Ja tietenkin oman mieletymyksen mukaan. Toiset pitävät väljemmistä ja toiset taas tiukemmista.

Laatikossasi pitää olla erityyppisiä alushousuja! Erityyppiset alushousut vaikuttavat jopa hedelmällisyyteen. Pukeutuessasi Sinun pitää miettiä minkälaiset alusvaattet sopivat asuusi. You must think Harrold and The Boys!

Kun pukeudutaan pukuun, on hyvä laittaa tiukat lyhyen malliset alushousut. Boxer -tyyliset kalsarit paljastavat muille ihmisille, minkä malliset sinulla on päällä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että mies saisi pitää stringejä!!? Väljempien housujen tai farkkujen kanssa voi pitää löysempiä ja pitempiä alushousuja.

Materiaali on myös hyvin tärkeä asia. Materiaalejakin löytyy paljon. Ja niissä on myös varaa valita. Miehen pitäisi miettiä, että väljät silkkiset Nalle Puheilla koristellut boxerit ei aina ole se varmin ja kuumin juttu. Yksinkertaisesti ne taitaa olla pahimmat erootikan tappajat.

Itse pidän puuvillasta valmistettuja alushousuja. Itse omistan pääasialliset mustia ja valkoisia lyhyenmallisia alushousuja (kuva yläpuolella). Kyseiset alushousut olen testannut hyviksi ja laadukkaiksi.

Mies saa kyllä leikitellä myös kalsareillaan. Väreillä ja kuoseilla saa muusta asusta yhtenevän. Itselläni on parit Frank Dandyn boxeri-tyyppiset kalsongit (boxereiden kuosi alla).


Erilaisten kirjoitusten kanssa kannattaa olla varovainen. En itse laittaisi kyllä heti päälleni boxereita, missä lukee jotain aivan tökeröä. Omistan yhdet FCUK kalsarit, joissa on ihan hyvä teksti takapuolella.


Hyvä laatuiset ja muotoiset alushousut tekevät miehestä itsevarman. (..ja ne näyttävät myös hyvltä makuuhuoneen lattialla!) =)

Calvin Klein kuvat calvinklein.com

Ei kommentteja: