27.4.2007

MEN´S ACCESSORIES

Miehilläkin on lupa "koristella" itseään! Ja on muitakin asusteita kuin sormukset!


Kuvan vasemmalla yläkulmassa on Tiger of Swedenin kapea nahkainen vyö. Hyvinkin trendikäs kapeudellaan ja sopii niin farkkujen ja suorien housujen kanssa.

Musta ohut kravatti on ostettu H&M:sta. Kravatissa on pientä metallihohtoisuutta kesän trendin myötä.




Lila kravatti hehkuu (ei näy kuvasta) metallia, joka on
Filippa K:n ja ostettu jo legendaariseksi muodostuneesta Busstopista.

Mies voi hyvinkin leikitellä puvun kalvosinnappien, rintataskuliinojen kanssa tänä kesänä. Kalvosinnappeja löytyy moneen lähtöön ja liinoja eri kuosilla.

Oikeassa alakulmassa on eräästä naisten korusta tehty riipus esim. farkkujen vyölenksuista roikkumaan. Sokoksesta ostettu hammas on hyvinkin sopiva tämän kesän intiaani / safari -tyyliin, jos D&G:aan on uskomista!




Oikealla kuvassa on Hugo Bossin musta vyö ja Dsquared2:in ruskea vyö. Hugo Bossin vyö menee kaksinkertaisesti lantion ympäri. Helsinkiläisestä Seven -kaupasta ostettu Dsquared2:in vyö sopii hyvin lantiolle roikkumaan. Laittaa vyön vain yhdestä housujenlenksuista läpi.






Yläkuvassa on 3 silkkihuivia pelastettu UFFilta. Vihreä huivi on osettu H&M:sta. Ruskeat ajohanskat on ostettu Ruotsista Filippa K:n kaupasta. UFFilta ostetut huivit sopivat hyvin somisteeksi puvun takin kanssa.






Huivilla saa vähän kuluneeksi havaitun liivin uudelle tasolle yhdistämällä kauluspaita, liivi ja huivi toisiinsa.

Liivi ja liina on ostettu UFFilta ja kauluspaita on Selected -merkkinen.

2 kommenttia:

cecilia kirjoitti...

ou jeah.. ensimmäinen vastaantuleva SUOMALAISEN miehen pitämän muotiblogin!! kaikki ovat yleensä vaan naispuolisen porukan :)

Salla kirjoitti...

Tuollaisen tiger of swedenin vyön voisin ostaa poikaystävälleni. Hän kun sattuu myös pitämään kaikenlaisista asusteista :) ja tosiaan hienoa, että löytyy suomalainen mies, joka pitää muotiblogia!