20.4.2007

IDEAPARK - CATWALK ?

Kävimme eilen Lempäälän Ideaparkissa. Ystäväni sai kutsuja Ideaparkin Catwalkin muotinäytökseen.

Tämä muotinäytös oli todellinen pettymys ja toisaalta huvittava. Tiedän, että olemme Suomessa, mutta eikö olisi jo aika vähän ottaa oppia ulkomailta. Mallit olivat hyvinkin ylpeitä ja esittelivät vain itseään. Emme ole Miss Suomi -kisoissa vaan muotinätöksessä missä esitellään vaatteita. Malleilla oli aivan ihmeellinen koreografia. Kaikki oli aivan ennalta arvattavissa. Todellinen pettymys oli se, kun mallit lähtivät lavalta, yleisö näki heidän juoksevan ja riisuvan lennossa vaatteitaan.

En ole kovinkaan myös iloinen siitä, mitä tämä Catwalk tarjoaa miehille. Lisäisin Catwalk -nimen eteen naisten -etuliite.

Plussaa annan hyvistä juhlista. Vaikka näitä kissanristiäisiä ollaan kierrelty, tämä kutsuvierastilaisuus oli kyllä hyvin hoidettu. Kuohuva ei todellakaan jäänyt siihen yhteen lasilliseen. Syötävääkin löytyi. Plussaa täytyy antaa Catwalkin perällä sijaitsevan Cult Denim -liikkeen jätkille. Heillä oli oikein baari pystytetty liikkeeseen! Kiitos niistä valkovenäläisistä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni koko Ideapark on vaan niin...mauton.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, juu, näytöksissä tuntuu kyllä olevan aina puutteensa. Itseäni kaivelevat myös usein juuri koreografiaan liittyvät seikat. Valitettavan usein tällaisissa tapahtumissa paistaa läpi se, että on tullut kauhea kiire ja kaikki jäänyt vähän puolitiehen. Itseäni ärsytti eilisessä Tyylistiklubissa niinkin pieni asia kuin käsiohjelmien nitomatta jättäminen. Ja skumpatkin oli jo kumottu parempiin suihin siinä vaiheessa kun minä ja kaverini pääsimme paikalle. ;) Onneksi Pommaccia oli vielä. Terv. kuski. :D

atronii kirjoitti...

Olen minäkin nähnyt mainostettavan naistenvaatteita. En Ideaparkin, vaan Lorellan mainoksessa. Minua se eivät naistenvaatteet miehenä kiinnosta.