9.4.2007

VIIME SESONKIA ?!?

Viime kesän Pariisin matkalla rakastuin kuvassa näkyvään Dior Hommen takkiin. Valitettavasti se jäi kauppaan sen 1 600 € hinnan takia.

Diorin takki inspiroi kumminkin minua, joten päätin teettää kirpparilta ostetusta takista samantyyppisen, kun pääsin Suomeen takaisin. Puoli vuotta ennen matkaa löysin yhdeltä kirpputorilta Porista Valtion pukutehtaan takin kultaisilla napeilla varustettuina. Hinta oli päätähuimaava 1 €.

Ostin yhdestä lankaliikkeestä kultaista nyöriä (hinta n. 1 € / 2m) ja kiikutin nyörit ja takin ystäväni kautta löydetylle ompelijalle. Takki kavennettiin istuvammaksi ja nyörit ommeltiin käsin hihoihin. Ompelijan työ maksoi 50 €. Viereisessä kuvassa olevan takin hinnaksi tuli siis 52 €.

Takki sopi viime kesän tyyliin ja muotiin, mutta mitä nyt? Onhan takissa tämän sesongin muotiväriä - kultaa, mutta kun tuo tyyli on jo mennen talven lumia.

Tekevätkö ihmiset tyylivirheen, jos he pitävät ns. viime sesongin vaatteita tai asusteita? Vai onko sillä väliä, jos vaate on kumminkin rakas ja persoonallinen?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viime sesonkia tai ei, mielestäni tuo takki on erittäin tyylikäs ja persoonallinen. Ja olethan kuitenkin päivittänyt sitä tälle sesongille tuolla kullalla. Käytä ihmeessä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei toihan on makeen näkönen takki. :) Tietysti pidät sitä vieläkin! ;) *yhtyy edellisen pointteihin*

Itse nyt olen tällainen itsepäinen kapinallinen joka ei kauheasti sesongeista perusta.. ;) Toki seuraan ja tiedän missä mennään mutta omassa pukeutumisessani se ei kovin paljon näy. Mielestäni varsinkaan rakkaita vaatekappaleita tai hyviä löytöjä ei kannata noin vain hyllyttää. Tärkeintä kai, että tuntee olonsa mukavaksi ja omaksi itsekseen vaatteissaan. Se huokuu kyllä sitten positiivisella tavalla ulospäinkin.

Minttu kirjoitti...

Hei haloo! Tietenkin käytät! Takkihan on tosi hieno ja just sulle sopivaksi muokattu. Mieti, voisiko siihen yhdistää jotain, joka toisi ajankohtaisuutta linjaan. Kenties hieman korkeamman vyötärön ja löysemmät lahkeet housuissa...

Anonyymi kirjoitti...

Ei tietenkään ole väliä jos tykkää itse vaatteesta tosi paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et käyttäisi? Tuohan on aivan mahtava! Vaikka se saattaa olla hieman viime sesonkia nin olethan terästänyt sitä kullalla, joka viime sesonkia ei ole! Ainakin tuo on persoonallinen kun ikä!