6.4.2007

HEVOSKAUPPIAILLA TULEVAISUUTTA !

Vaikka kesä ei ole alkanutkaan vielä, mennään ajassa eteenpäin. Syksy 2007 tuo mielenkiintoisia asioita muotiin - ainakin miehille.

Alunperin kanadalaiset kaksoset Dean ja Dan Caten eli Dsquared2 ammensivat viime vuoden syksyn mallistonsa suoraan hevostalleilta ja tänä syksynä eläimiin "sekaantuminen" jatkuu.



Ensimmäinen kuva Fall 2006 ja oikealla kuva Fall 2007 -mallistosta.

Noh, ei tässä vielä kaikki...

Olimme valmistumassa yhden kuuman klubin avajaisiin ystävättäreni kanssa. Noh, itselläni oli jo pitkään ollut mielessä mitä laitan päälle. Piti vaan tehdä yksi juttu. Menin ystävättäreni kanssa Tampereella rautatienkadulla sijaitsevaan Ratsukellariin. Pyörimme liikkeessä aikamme ja sitten löysin mitä olin tullut hakemaan. Otin armottoman hyvännäköiset riimut naulakosta. Kävelin myyjien luo ja kysyin: "Anteeksi. Onko teillä sovituskoppia?" Myyjillä oli aika paljon naurusta piteleminen. Jätkä menee kokeilemaan hevosen turpaan tarkoitettuja riimuja.

Sovituskopista tultuani selitin asian myyjille ja toinen heistä tokaisi: "Eli meillä on vielä toivoa!"

Ostamani riimut on mustat, kunnon kovaa nahkaa ja arrrrrmottoman halvat! Ainoastaan alle 40€.

Klubin avajaisiin pukeuduin mustaan, vähän metallihohtoiseen, kauluspaitaan, mustaan ohueen kravattiin, ruotsalaisiin Dr. Denim Jeansmaker farkkuihin (pillit punteista, bagit lantiolta), Hugo Bossin vyöhyn ("köytetty" ylävartaloon, ihan kuin asevyö) ja riimuihin (kuva alapuolella)



Vasemmalla siis kuva Dsquared2 (oheinen linkki style.com sivuille) Fall 2007 mallistosta ja oikealla minä etumukseni kanssa City-lehdessä Tampere 7 / 2007 30.3 -13.4.2007.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tainnut mennä tekstissä oikea ja vasen väärinpäin. ;) Ei nyt mikään kovin rakentava kommentti, heh, no mutta tuota..

Suomalaisen miehen muotiblogi, mielenkiintoista. :) Täytyypä seurailla...

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin tänne juurikin Desthean ansiosta. Mielenkiintoinen löytö tämä blogi, taidan itsekin ryhtyä seurailemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuon asun perusteella pitäisi päätellä jotakin tyylistäsi, niin vau! Upeaa että on olemassa sellaisiakin miehiä, jotka ovat oikeasti trendikkäitä, eivätkä ainoastaan ajattele, että lacostet + vaalenapunainen kauluspaita = muoti.

Essi kirjoitti...

Viimeinkin suomalainen miespuolinen muotibloggaaja! Edistystä! Ja anonyymin kanssa ehdottomasti samaa mieltä. Mutta päivän asuja odotellessa :)