6.12.2007

S I L V E R vs IMAGE - SUKAT NÄKYVIIN !

Uusin Image kehottaa miehiä näyttämään sukkansa! Liisa Jokisen kirjoittamassa jutussa viitataan newyorkilaiseen Thom Browneen ja siihen, että muodin säännöt ovat tehty rikottavaksi.


Juttu käsittelee leikattuja lahkeita. Alaotsikko kertoo taas, että sukkien näyttämisestä tuli trendi. Molempia tarvitaan, jotta saadaan yläpuolella näkyvä tyyli. Mutta kumpi näistä on trendi - leikatut lahkeet vai sukkien näyttäminen? Onko trendikästä näyttää sukkansa vai muotia pukeutua liian lyhyisiin housuihin?

"...myös muodin säännöt on tehty rikottaviksi. Todellinen tyylitaituri on kiinni valtamuodissa, mutta vain ohuelti. Taituri rikkoo massamuodin sääntöjä ja luo näin omaa tyyliään, joskus jopa uusia muoteja."

Image 10/2007 Leikatut lahkeet Liisa Jokinen

Yllä oleva lainaus on juuri mitä streetstyle on parhaimmillaan. Viimeinen lause on vaan aika kärjistetty.. uusien muotivillitysten syntyminen on hieman monimutkaisempaan.

Päätin ottaa myös sukan kauniiseen käteen ja esitellä miltä se näyttää!

Paita, sukat ja rusetti H&M
Housut April 77
Kengät Bianco

4 kommenttia:

J.Hurme kirjoitti...

muoti-villitystä ei kirjoiteta viivalla! Ihan muotivillitys riittää :)

Anonyymi kirjoitti...

kelta-ruskeasävyiset sukat on älyttömän siistit!!
damn, myydäänkö h&m:n miesten sukkia pienemmissä koissa kuin 40 :DDD

S I L V E R kirjoitti...

Anonyymi:

Käy katsomassa. Muistaisin, että koko ja oli hyvin valikoimissa!

Jenni kirjoitti...

Mietin heti tuota uusinta postaustasi tutkiessani, että oletkohan lukenut tämän samaisen jutun, kun lyhyet lahkeet osuivat silmiini. Hauskaa, että uskalsit kokeilla tätä! :)